Πυκνόμετρα

Μετρητές πυκνότητας προσαρμοσμένοι σε συγκεκριμένα πεδία εφαρμογής

Η Anton Paar προσφέρει διαφορετικά μοντέλα μετρητών πυκνότητας για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στη βιομηχανία και την έρευνα. Μπορείτε να βρείτε συγκεκριμένα μοντέλα για τη βιομηχανία ποτών και καυσίμων καθώς και όργανα για μετρήσεις πυκνότητας και συγκέντρωσης χημικών, φαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών, προϊόντων πετρελαίου, αρωμάτων, βιοκαυσίμων και πολλών άλλων. Τα φορητά πυκνόμετρά μας βγαίνουν και σε αντιεκρηκτική έκδοση (έκδοση ATEX) ακόμη και για τα πιο σκληρά περιβάλλοντα.

Πατενταρισμένη τεχνολογία για τις πιο σταθερές μετρήσεις πυκνότητας.

Κάθε μετρητής πυκνότητας χρησιμοποιεί την αρχή του ταλαντευόμενου σωλήνα U της Anton Paar και βασίζεται σε εμπειρία δεκαετιών. Η τελευταία γενιά οργάνων πάγκου χρησιμοποιεί την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέθοδο παλμικής διέγερσης (pulse excitation method) που αναπτύχθηκε από τον οίκο Anton Paar, παρέχοντας τις πιο σταθερές μετρήσεις στην αγορά που έχει ως αποτέλεσμα την απαράμιλλη απόδοση στη μέτρηση.

Πρακτικό στη χρήση και στο σχεδιασμό

Τα όργανα πάγκου ξεχωρίζουν για την οθόνη αφής τους με μέγεθος έως και 10,4 ίντσες. Η εξαιρετικά ευαίσθητη οθόνη και η έξυπνη σχεδίαση διεπαφής διασφαλίζουν ότι μπορείτε να χειρίζεστε τη συσκευή χωρίς κόπο. Οι ροές εργασίας και η λειτουργία είναι διαισθητικές – ακόμη και οι μη εκπαιδευμένοι χρήστες θα αισθάνονται εξοικειωμένοι με τη συσκευή από την αρχή. Οι φορητοί μετρητές πυκνότητας είναι μαζί σας επιτόπου  ακόμη και στο χωράφι. Χάρη στα ειδκά πλήκτρα τους μπορείτε να τα χειρίζεστε ακόμα και όταν φοράτε γάντια. Εάν πρέπει να αφήσετε κάτω το όργανο, η έγχρωμη οθόνη προσαρμόζεται αυτόματα στη νέα θέση – ώστε να μπορείτε να διαβάζετε τα αποτελέσματά σας όπως σε ένα όργανο πάγκου.

Χρήσιμες λειτουργίες που δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των αποτελεσμάτων σας

Ορισμένα χαρακτηριστικά και αξεσουάρ υποστηρίζουν τη σωστή διαδικασία πλήρωσης και μέτρησης του δείγματος (π.χ. μια συσκευή θέρμανσης για την πλήρωση δειγμάτων με υψηλό ιξώδες ή ένας προσαρμογέας για την πλήρωση αερολυμάτων απευθείας από ένα κουτί). Το χειριστήριο πλήρωσης σε πραγματικό χρόνο FillingCheck ™ και η κάμερα U-View™ διασφαλίζουν ότι έχετε γεμίσει το δείγμα σας χωρίς φυσαλίδες. Η ρύθμιση θερμοκρασίας και πίεσης σάς επιτρέπει να προσομοιώνετε διαφορετικές περιβαλλοντικές συνθήκες κατά τη διάρκεια των μετρήσεων.

Επεκτάσιμο σε πολυπαραμετρικά συστήματα μέτρησης

Θέλετε να διαμορφώσετε τον ατομικό σας σταθμό μέτρησης; Με τα όργανα της Anton Paar, μπορείτε. Είναι εύκολο να συνδέσουμε τους μετρητές πυκνότητας πάγκου με πρόσθετες μονάδες και όργανα, καθώς και με δειγματολήπτες, προσφέροντας διαφορετικούς βαθμούς αυτοματισμού. Επεκτείνετε το σύστημά σας με μονάδες μέτρησης για έως και έξι παραμέτρους, όπως θολότητα ή pH. Συνδέστε άλλα όργανα Anton Paar , όπως διαθλασίμετρα, για να δημιουργήσετε ακριβώς το σύστημα που χρειάζεστε για την εργασία σας.

Λέξεις κλειδιά:

Anton paar, Anton Paar Greece, πυκνόμετρα, Anton Paar ελλάδα, ALFATEC, πυκνότητα, ιξώδες, ταλαντούμενος σωλήνας, μέτρηση αλκοόλης.

Δείτε Επίσης